PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Semra kaynana ve gözlere inen derin perde

ŞimaL
13-10-2008, 16:08
Bir yarışma programı icat ettiler bir zamanlar;adına "Gelinim olur musun?"gibi birde kılıf uydurdular oldu bitti...Farklı yaşamlar farklı hayatlar sergilenmeye başladı, benim adına; affınıza sığınarak "saçmalık" dediğim hayatlar...
Özel olanı tüzel olanı kardılar sundular,afiyet bal olsun dediler birde üstüne...Bir hayat uyuşturucudan söndü,bir hayat ünlü olmanın tadına varırken bazı bedeller ödedi ve düşüş nedir bunuda yaşadı...
Bir hayat şu, bir hayat bu derken aslında ağzı açık izlediğimiz kendimizce yorumlar yaptığımız nice hayatların seceresi bir tarafa aile ahlak kurallarını ve saygıyı unutturdular bize...Başardılarda (acı)...

Şimdi bir benzer format daha işte bizlere ve devamı gelecek daha pek çok format var ufukta...
"Semra kaynanayla desti izdivaç" reyting ve kazanılan haksız kazançlar semra hanım ve çok değerli patronlarına,gözümüze inen perde ve zaman kaybımız,vurdum duymazlığı yeniden öğrenmemiz,hipnoz edilmemiz ve daha pek çok dezavantajda bize düşen pay işte...

Gökten kaç elma düştü bilenmez ama bize düşenler;dışı, boyalı renkli ve sağlam,içi ise;çürüklerle dolu elmalar:)

Şimdiiiii!...
Düşünüyorumda;yardıma muhtaç bunca insan varken,günlerdir lanet okuduğumuz terör illeti bir hastalık gibi salgın gezerken,nice şehitlerimizi,hayat'ın ağır şartlarını,zamları,ev kiralarını vs.. vs... düşünmemiz gerekirken nasıl oluyorda bu saçmalıklara göz yumabiliyor ve zaman ayırabiliyoruz...

Bir temenni...Bu tür yayın kuruluşları adına ve semra kaynana gibi hiç bir vasfı bulunmayan boş olanlara;

"Allahınızdan Bulun"

Angelsmone
13-10-2008, 22:29
Off off her zaman televizyonun 100 80 lik kısmı bu tip uyuşturucularla zihniyet parçalamak

WAnt@D
13-11-2008, 17:03
Semra kaynananın programını tvdeilk kez görünce şok olmuştum... Oğlunu gömdükten sonra hangi yüzle program yaptığını anlayamadım... Oğlunu evlendiremeyen oğlunun hayatına mal olan bu kadın nasıl başkalarına saadet vaad eder ve ne kadar saf halkımız var ki bunlara itibar gösterir.

Y-a-z-ı-k.